مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

در زمان عقد شوهرم ادعا کرد شخصی با او تماس گرفته و گفته قبلا با من رابطه جنسی داشته من نامه سلامت داشتم ولی شوهرم گفت با خواهرش دوباره برم بگیرم که کسی بعدا نتونه چیزی بگه دوباره رفتم با خواهرش گرفتم الان بعد چهار سال منو شوهرم به خاطر یه مسائل دیگه اختلاف پيدا کردیم. حالا شوهرم میگه من ميرم به همه میگم تو با دوست پسرت رابطه داشتی من میتونم از شوهرم شکایت کنم به خاطر این حرفش? مجازاتش چیه?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت عنوان توهین و افترا قابل پیگیری است‌. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان توهین و افترا قابل پیگیری است‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله اگر شما گواهی سلامت داشته باشید
و ادله و دلایل مبنی بر اینکه همسر شما به شما جرم رابطه نامشروع را نسبت داده است داشته باشید شما میتوانید شکایت افترا را مطرح نمایید و همسر شما محکوم خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تهمت و افترا می توانید شکایت کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود