مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ماشین در پارکینگ ساختمان

سلام خسته نباشید
ما یک همسایه داریم که دو ماشین داره و پارکینگ کناری ما رو از صاحب واحد اجاره کرده مشکلی که داریم اینه که هر بار که ماشینش رو پارک میکنه در ماشینش رو میکوبه به ماشین ما در مدت چند ماهی که اومدیم کلی خط و خش و تو رفتگی برداشته حالا من خسارت رو باید از کی بگیرم و چطوری پیگیری کنم آیا مدیر ساختمان و نگهبان ساختمان هم باید جوابگو باشند
قانونی در این رابطه وجود داره ؟
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ابتدا از طریق مدیر پیگیری اگر نتیجه نداشت تامین دلیل نمایید بااستناد به ادله بابت رفع مزاحمت ومطالبه خسارات دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بخواهید خسارت دریافت کنید باید دلیل و شاهد کافی برای اینکه انها خسارت زده اند داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا دلیل جمع کنید و بعد شکایت کنید و فقط,شخص آسیب زننده ضامن است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مطالبه خسارت می توانید از ایشان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میتوانید مطالبه خسارت نمایید

خیر مدیر ساختمان و نگهبان مسئولیت نخواهند داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مدیر ساختمان و نگهبان مسئولیت ندارند و باید خسارت زننده خسارت شما را بدهد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام علیه کسی که به ماشین صدمه زده دادخواست مطالبه خسارت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از کسی که به ماشین شما خسارت وارده کرده باید خسارت بگیرید.
اگر عمدی است با عنوان تخریب عمدی شکایت کنید و اگر عمدی نیست با اخذ تامین دلیل خسارت خود را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.
توجه داشته باشید صرف ادعا کافی نیست و باید ادعای خود را ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از خود ایشان باید مطالبه خسارت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از همسایه باید خسارت را مطالبه کنید .ماده یک قانون مسئولیت مدنی و اصل لاضرر

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

شخص خسارت زننده مسول است وتحت عنوان تخریب ومطالبه خسارت شکایت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا دلیل و ادله کافی از جمله شهادت شهود داشته باشید و دادخواست مطالبه خسارت بزنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب قواعد عمومی شما میتوانید به دلیل تقصیر همسایه شما که علت ورود ضرر و زیان مالی شده است در قالب دادخواست به خواسته خسارات وارد شده با نظریه کارشناس اقدام کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم خسارات وارده را ثابت و مطالبه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه شهودی دارید دادخواست مطالبه خسارت بدهید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اول از طریق مدیر و اهالی ساختمان اقدام کنید که از ایشون بخوان خسارت بده اگر افاقه نکرد ، تامین دلیل کنید و دادخواست مطالبه خسارت بدید و حتما باید شاهد معرفی کنید به دادگاه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید به استناد دلائل و شهود مطالبه خسارت مطرح نمایید
ارتباطی به مدیر و ...ندارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
میتوانید از شخص مورد نظر خسارت دریافت کنید اما باید ادله کافی مبنی بر ایراد خسارت از جانب ایشان داشته باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

میتوانید طرح دعوی حقوقی مطرح کنید با توجه به جزئی بودن خسارت و اینکه از روی سهل انگاری است شکایت کیفری جوابگو نیست