مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول سرقتی به حسابم

سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل بودم تو سایت آگهی یکیشو پیدا کردم گفت من پول میریزم برات تو ارز میگیری میفرستی برام درآمدت هم هفتگی است 1میلیون میدم بهت ولی توصرافی احزار هویت کنی منم هم قبول کردم نگواین پول سرقتی میریزه به حسابم منم ارز گرفتم فرستادم براش الان حساب منو مسدود کردن من میتونم ثابت کنم که نمیدونستم پول سرقتی است یا پول سرقت شده رو از من نگیرن و شمارشو عکس چت ها یا چجوری واریز کردم ‌رو دارم میتونم با اینا ثابت کنم توروخدا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با مدارکی که دارید جلو بروید نتیجه قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی لازم صورت گیرد و اسناد و مدارک بررسی شود و تمام ابعاد آن تک تک بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه باید پول را به مالباخته ها برگردانید و بعد از آن می توانید به فردی که شما را برای اینکار انتخاب کرده رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با توجه به هشدارهای مکرر قوه قضاییه محترم و پلیس فتای محترم همچنان نیز اشتباه از سوی اشخاص صورت می گیرد لذا شما مسئول می باشید و باید پرونده شما بررسی شود