مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام خدمت وکلای محترم با توجه به این حکم که برای من اومده ایا من میتونم تقاضای ازدواج مجدد کنم 1.ترك انفاق
2 .توهين به اشخاص عادي
بسمه تعالي
"رای دادگاه"
در خصوص اتهام اقای محمد ع فرزند ج متولد 1366 فاقد سابقه کيفری و ازاد با قرار وجه التزام دائر
بر توهين موضوع شکايت خانم ف. ز دادگاه باتوجه به جميع اوراق و محتويات پرونده،تحقيقات جامع بعمل آمده
توسط مرجع انتظامی راجع به وقوع اصل بزه ،شكايت شاكي،اظهارات شهود تعرفه شده ،مالحظه متن پيامکهای توهين
اميز ارسالی از سوی متهم و اقرار نامبرده با احراز اصل وقوع بزه به استناد مواد 18 ،19 قانون مجازات اسالمی
مصوب1392و ماده 608 قانون مجازات اسالمی مصوب1375)بخش تعزيرات) و بند ج ماده 1 قانون کاهش مجازات
حبس تعزيری متهم را به پرداخت شش ميليون تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم و اعالم می دارد. وليکن
با توجه به همکاری و اقرار متهم و وجود شرايط برخی از بندهای ماده 38 قانون مجازات اسالمی مصوب 1392 به
لحاظ وضعيت خاص متهم به استناد مواد 46، 50،49 و54 قانون مارالذکر قرار تعليق دو سوم محکوميت نامبرده را به
مدت دو سال صادر و اعلام می دارد در صورتی که محکوم عليه از تاريخ صدور قرار تعليق تا مدت پايان آن مرتکب
يکی از جرايم عمدی موجب حد،قصاص، ديه و يا تعزير تا درجه هفت گردد پس از قطعيت حکم اخير قرار تعليق لغو و
و علاوه بر مجازات جرم اخير مجازات معلق شده نيز درباره وی اجرا می شود.و اما راجع به شکايت شاکی عليه متهم
داير بر ترک انفاق با توجه به اينکه شاکی صراحتا اعلام داشته حاضر به تمکين نمی باشد و برای تمکين شرط تعيين
نموده است و بزه مطروحه نيز مورد انکار مشتکی عنه در مرجع انتظامی و قضايی قرار گرفته است ،مضافا اينکه دليل
و مدارک کافی جهت احراز و انتساب وقوع بزه به مشتکی عنه بدست نيامده است دادگاه به دليل عدم تکافوی دلایل و
در نهايت عدم اقناع وجدانی معتمداً به اصل برائت و مستنداً به ماده 120 قانون مجازات اسالمی و مادۀ 4 قانون آيين
دادرسی کيفری حکم برائت نامبرده را صادر و اعلام می نمايد.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق ماده 16 قانون حمایت از حق خانواده شروطی برای اخذ اجازه ازدواج مجدد از دادگاه ذکر شده است. زوج می‌تواند در صورت دارا بودن این شرایط در مواقع لزوم نسبت به اخذ اجازه ازدواج مجدد اقدام کند.

_ مواقعی که زوج بتواند رضایت زوجه را جلب کند. در چنین مواردی زوجه با اعلام کتبی، رضایت خود مبنی بر ازدواج دوم زوج را اعلام می‌کند.
_ در برخی موارد به دلایل مختلفی از جمله مشکلات جسمی یا روحی همسر اول شخص قادر به انجام وظایف زناشویی زندگی مشترک نیست. در چنین مواردی اگر زوج بتواند درستی ادعا خود را ثابت کند، دادگاه مجوز ازدواج مجدد را به او می‌دهد.
_ عدم تمکین زن از شوهر از دیگر مواردی است که با اثبات آن به دادگاه می‌توان نسبت به اخذ اجازه ازدواج مجدد از دادگاه اقدام کرد.
_ در صورت ابتلای زن به جنون، مریضی‌‌های صعب العلاج و اعتیاد مضر نیز دادگاه اجازه ازدواج مجدد را به مرد می‌دهد.
_ محکومیت زن به حبس برای مدت پنج سال یا بیشتر نیز از جمله مواردی است که با اثبات آن به دادگاه مرد می‌تواند نسبت به اخذ مجوز ازدواج مجدد اقدام کند.
_ اگر زن زندگی و خانه مشترکشان را ترک کند، مرد می‌تواند اجازه ازدواج مجدد از دادگاه را بگیرد.
_ غایب بودن و مفقود الاثر شدن زن هم از دیگر شرایط لازم برای اخذ اجازه ازدواج مجدد از دادگاه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

برای ازدواج مجدد ، زوج باید ابتدا دادخواست الزام زوجه به تمکین را اقامه نمایید
و در صورت صدور حکم قطعی نشوز زوجه ،
زوج باید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوال شما را کاملا مطالعه کردم اما نیازمند بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
باید گواهی نشوز اخذ کنید بعد...