مشاوره حقوقی رایگان - حقابه

با سلام وادب. شخصی 30 سال پیش 4 هکتار زمین با حقابه داشته 30 سال پیش یک هکتار زمین را با حقابه 2 هکتار فرورخته ودوسال بعد 3 هکتار زمین باقی مانده را بنده خریده ام سوال آیا فروش زمین با دوبرابر حقابه قانونی است یا غیر قانونی ؟-وحقابه بنده کفاف نمیکند ودر زمین بنده به میزان حقابه اشاره نشده است-آیا میتوانم طبق ماده 27و28 قانون توزیع عادلانه شکایت کنم ممنونم جوابمو بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و یا مدارک می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله قانونی و معتبر است
و شما نمی توانید مدعی بشوید
و در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت

خود شما با توافق ، زمین بیشتر با حق ابه کمتر خریداری کرده اید
و نمیتوانید حالا مدعی حقی بشوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناسی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر کدام تک تک بررسی شود