مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال در زمان قهرکردن زن

خانوم من 3 ماهه قهر کرده رفته خونه پدرش بعد رفته سر کار قبلا هم نمیرفته و من حق کار کردن بهش ندادم آیا میتونم شاکی بشم؟ ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مرد می تواند درصورتیکه شغل زن منافی مصالح خانوادگی یاحیثیات زن یاشوهر باشد ازدادگاه درخواست ممانعت از شغل رامطرح کند ولی باید اثبات کنید که شغل ایشان منافی مصالح خانوادگی یاحیثیات زن یاشوهر است والا نمی توانید مانع کارکردنش شوید

یک وکیل

اشتغال حق هر انسان هست و شما نمیتوانید مانع آن بشوید مگر آنکه شغل زن شغلی خلاف قانون باشد.