مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام وقت بخیر. پدر من بازنشسته ی جهاد کشاورزی هستن در سال 82 برای یکی از همکارانش ضامن شدن البته به جز پدر من 3 نفر دیگه ام ضامن این آقا شدن. این آقا ی شیلاتی داشتن که با چند نفر شریک بودند این 3 نفر برای همین شیلات ضامن شدن. تقریبا چند سال بعد بخاطره پرداخت نکردن وام از حقوق پدرم کسر میشد که بعد یکسال کش و قوس وام بروز رسانی کردن مبلغ وام در اون سال 3 میلیون تومن بوده. حالا اشکالی که پیش اومده اینه که در سال 95 ما متوجه شدیم که بعد از بروز رسانی این وام مجدا با ضمانت هایی که وجود داشته ایناها وام گرفتن که مبلغش 280 میلیون تومنه و آن را پرداخت نکردن و از هر 3 نفر کسر حقوق میشه. ما میتونیم اقدام قضایی کنیم؟ باید چه اقداماتی رو انجام بدیم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ضامن همیشه وجه ضمانت رابایدبپردازدسپس دادخواستی به طرفیت بدهکارمبنی برمطالبه وجه به انضمام هزینه هاوخسارت های دادرسی به دادگاه تقدیم نماید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی ولیکن راهنمایی مستلزم رویت متن قرارداد وضمانت نامه است.یاالله

یک وکیل

سلام" در فرض سوال با نظر جناب حاج آقای کیانژاد هم عقیده هستم .