مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر برگشت پرونده از تجدید نظر به واخواهی

سلام. بنده شاکی پرونده هستم خواستم بدونم دقتی حکم محکومیت صادر شده.
متهمین. دو نفر. حاضر و 1 نفرشان. مجهول المکان بوده. چگونه پرونده را در مورد ان دو نفر به اجرا در بیاورند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب زمانی که حکم قطعی شود یعنی مهلت واخواهی و تجدید نظر منقضی شود قابلیت اجرا پیدا می کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اول باید حکم قطعی صادر شود و بعد بنا بر نوع پرونده اجرا را خواست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق شعبه بدوی و نیز اجرای احکام پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از گذشت 40 روز و قطعیت حکم درخواست اجراییه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم شما می توانید تقاضای اجرای حکم نمایید اگر نسبت به شخصی که مشهور مکان است آدرسی دارید معرفی کنید تا ابلاغ نیمه الکترونیک ارسال و اگر دستور جلب دارند با معرفی آن اشخاص می توانید جلب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم قطعی ، حکم در مورد متهم حاضر ، اجرا خواهد شد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی ندارد بعد از گذشت مدت واخواهی و تجدید نظر و قطعی شدن رای میتوانید در خواست اجرا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعیت پرونده به اجرا ارسال می گردد و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با قطعيت به اجرا ارسال مي گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفرموده‌اید که حکم کیفری است یا حکم حقوقی است؟!

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مورد ان دونفر حکم اجرا ونفر سوم پرونده باز خواهد ماند