مشاوره حقوقی رایگان - از گرفتن مهریه فعلا صرف نظر دارم.

سلام وقت بخیر.
من با همسرم اختلاف داشتم و مهریه را اجرا گذاشتم و درخواست نفقه کردم و دادگاهم تشکیل شده در مورد آنها.
الان بعد چند ماه تصمیم به برگشت گرفتیم و مسئله بینمان حل شده چطور پرونده ها را ببندم؟
آیا بستن پرونده مهریه لازمه خاصی دارد؟
بستن آن به منظور بخشیدن مهریه‌ست؟ یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید که یک لایه دادخواست خود را مسترد نماید تا زمانی که شما مهریه خود را نبخشیده باشید همچنان باقی است و می توانید مجددا اقدام کنید

سمیرا اندرخور

سمیرا اندرخور:

با سلام
در صورتی که قصد بخشش مهریه را ندارید صرف پیگیری نکردن پرونده کافی است

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با ارسال لایحه می توانید پرونده خود را مختومه نمایید.تا زمانیکه مهریه خود را ابرا نکرده اید همچنان باقی است.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست خود را مسترد نمایید.خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لایحه استرداد دعوا و یا اگر در قبل از صدور رای هست لایحه استرداد دادخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید مختومه شدن پرونده ها را بخـواهید واین موضوع بمنزله اسقاط حق شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در اجرائیه ثبت پرونده مهریه را باز کردید درخواست خاتمه نمایید و اگر دادگاه است دادخواست را مسترد کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
با ارسال لایحه ای دادخواست خود را مسترد دارید
خیر به منزله بخشیدن مهریه نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه مهریه خود را ابرا نکرده اید همچنان باقی است. مگپرونده را پیگیری نکنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

طبق لایحه ای به اجرای ثبت تقاضای رفع اثر از توقیفی ها بکنید / پیگیری نکنید اتفاقی نمی افتد . نه به منزله بخشش نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نسبت به دادخواست و یا دعوای خود لایحه استرداد دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد نفقه شما میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه استرداد دادخواست را ارسال نمایید

در مورد مهریه هم میتوانید پیگیری ننمایید
و در آینده میتوانید مهریه را مطالبه نمایید

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

خیر می‌توان دادخواست مطالبه مهریه استرداد کرد

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

خیر با استرداد دعوا پرونده مختومه میشود

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

اگر از طریق اداره ثبت اقدام کردین ،درخواست انصراف بدین.اگر از طریق دادگاه اقدام کردین ، طی یک لایحه درخواست استرداد دعوی بدین .
واین که انصراف از طریق اداره ثبت و استرداد دعوی از طریق به معنی بخشش مهریه نیست و بعدا مجددا میتونین مهریه رو مطالبه کنین

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ضمن اینکه میتوانید دادخواست خودرا مسترد نمایید

یا پیگیری نیز ننمایید بنوعی بایگانی و مختومه میشود .

البته جهت اینکه خیالتون راحتتر باشه

تقاضای مختومه شدن پرونده های موجود با ذکر کلاسه پرونده به شعبه ای که پرونده مفتوح به رسیدگی است از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارجاع دهید

و در صورتیکه مالی یا ملکی توقیف داشته اید تقاضای رفع توقیف هم ارائه دهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر تقاضای استرداد مبنی بربخشش نمی باشد طی لایحه ای تقاضای استرداد دعوی نمایید تا قرار صادر شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
دادخواست را استرداد نماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اجرای احکام مراجعه حضوری داشته باشید و در قالب لایحه بیان بفرمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مهریه پابرجاست میتوانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و استرداد دادخواست دهید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

نسبت به پرونده مهریه صرفا درخواست مهلت جهت سازش نمایید ،تا شبهه ای نسبت به از بین رفتن مهریه شما به وجود نیاد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید تقاضای انصراف بدین ولی حواستون باشه نامه جهت بخشش یا وصول تحویل ندین

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید تقاضای استرداد دادخواست کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

میتوانید دادخواست ها را استرداد کنید.مختومه شدن پرونده به معنای بخشیدن مهریه نیست.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر پیگیر پرونده مطروحه نشوید بابگانی می‌شود و به معنی بخشیدن شما نیست

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام طی لایحه ای درخواست مختومه کردن را نمایید و تازمانی که ابرا نکردید مهریه شما پابرجا میباشد