مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن عکس کارت ملی برای احراز هویت در سایت شرط بندی

سلام من تو پیش بینی فوتبال شرکت میکنم ک برای احراز هویت از من عکس کارت ملی و بانکی رو خواسته ولی دیدم خیلی از کارشناسا گفتن میتونن سواستفاده کنند اما این سایتی ک من پیش بینی میکنم هر بار که برنده میشم پولمو واریز میکنه به حسابم ـ آیا با این شرایط بازم امکانش هست ک از عکس کارت ملی سو استفاده کنه این سایت

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

موارد مشابه هست که سواستفاده شده بزودی حسابتان توسط دادستان کل کشور بسته میشود