مشاوره حقوقی رایگان - خرید مشارکتی آپارتمان

خواهر اینجانب مستاجر است من و برادرم هرکدام مبلغی پس انداز داشتیم فرض کنید مبلغ رهن آپارتمان خواهرم 300 میلیون می‌باشد من و برادرم هرکدام مبلغ 500 میلیون پس انداز داشتیم برای حفظ سرمایه تصمیم گرفتیم با یک میلیارد و سیصد میلیون( یک میلیارد من و برادرم و 300 میلیون خواهرم ) آپارتمانی بخریم و هرکدام به اندازه پولی که میدهیم سند به ناممان شود مبلغ رهن کامل آپارتمان 300 میلیون می‌باشد با توجه به اینکه قرار است خواهرم در آپارتمان زندگی کند و دیگر اجاره ندهد آیا قانونی جهت محاسبه میزان مبلغی که خواهرم به ما بعنوان اجاره به ما بدهد وجود دارد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قانونی در این خصوص وجود ندارد و شما باید به نحوی با همدیگر توافق و سازش کنید...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تسهيم به نسبت آورده نماييد
اجاره نيز تابع عرف محل و ميانگين سه مشاور املاك در محل قرار دهيد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه ملک مذبور مشاع است و خواهرتان نیز در آن سهم دارد مقدار اجاره عرفی محل را بر حسب آورده هرکدام تقسیم نمایید تا خواهرتان به نسبت سهم شما و برادرتان به شما اجاره بپردازد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اجاره ماهیانه را تقسیم بر دانگ نمایید.