مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با تبعه افغان

بنده خانم ایرانی هستم و با آقای افغان ازدواج کردم ولی ازدواج ما ثبت محضری نیست حالا برای رفت وآمد به ایران و افغانستان چه کاری باید انجام بدم که قانونی بتونم برم و بیام و همچنین سه فرزند هم دارم با ویزا که نمیشه چون هم هزینه اش زیاده و هم اعتبارش یک ماه بیشتر نیست و هم اینکه باز بچه هام رو چیکار کنم اونا مدارک ندارن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات زوجیت باید تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به وزارت کشور مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا در دفترخانه ازدواج خود را ثبت نمایید

و میتوانید برای فرزندان خود ، تابعیت ایران و شناسنامه ایرانی اخذ نمایید و