مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید من 17 سالمه و با یک پسر افغانستانی دوست هستم و ما رابطه داشتیم اما خانوادم با ازدواج ما مخالف هستن اگر ما برای ازدواج به دادگاه درخواست بدیم آیا قبول میکنن

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
برای ازدواج دختران ایرانی شرایط اخذ مجوز ازدواج با اتباع بیگانه کمی سخت است و ممکن هست قبول نکنند
راه های دیگری هست ولی برای فرزندانتون مشکل به وجود میاد و نمیتونن شناسنامه بگیرن