مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با تبعه افغانی

سلام خسته نباشید وقت تون بخیر م.ش اتباع افغانستانی هستم 24 سالمه و از برج 3 /1401 با زن ایرانی 20 ساله ک قبلا طلاق گرفته آشنا شدم و تا الان همدیگه رو شناختیم
و تصمیم ازدواج داریم خواستم قبلش بپرسم که من بجز شناسنامه افغانستان و کارت سرشماری که به افغانستانی ها دادن مدارکی دیگه ای ندارم و خانواده دختر راضی نیستن بجز داداشاش و خواهرش
آیا میتونیم رسمی و قانونی ازدواج کنیم ؟
ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
به اداره اتباع خارجه مراجعه فرماييد

یک وکیل :

بله میتونید ازدواج کنین

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی شود چرا که رویه قضایی در این مورد و همینطور موارد این چنینی زود به زود تغییر میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه دختر باکره نیست می تواند بدون اجازه پدرش ازدواج کند و نیازی به اجازه پدر نیست.
برای ازدواج رسمی باید از امور اتباع پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ازدواج و ثبت نکاح دختر ایرانی با مرد خارجی اجازه دولت ایران ( وزارت کشور و وزارت امور خارجه ) لازم است