مشاوره حقوقی رایگان - شرایط اقساط کردن نفقه چیه

سلام مادرم از پدرم تقاضای نفقه کرد و قاضی 50میلیون ت معوقه و 1/500ماهیانه حکم کرده بعد از یکسال که موقع اجرای حکم شده حالا پدرم درخواست اقساط کردن نفقه رو کرده حالا سوالم اینکه با اینکه پدرم وضع مالیش خوبه تحت چه شرایطی ممکنه نفقه رو اقساط کنند و چه راهی برای جلوگیری از اقساط شدنش وجود داره؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می تواند درخواست اعسار کند که بستگی به درآمد او دارد قسط ها نه میزان دارایی ایشان

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر وضع مالیش خود است و مادرتان دفاعیات مناسبی ارائه دهید درخواست اقساط رد می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر ایشان درخواست حصار دادن شما نیز میتوانید مدارک مثبت مالیات ایشان را ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

زوجه باید در دادگاه اعسار مدارک و دلایل و مستندات مبنی بر مال دار بودن و معسر نبودن زوج ارائه نماید
و باید لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و به دادگاه ارائه دهید