مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

سلام دوماه پیش ماشین فروختم کل پولمو گرفتم وکالت تعویض پلاک یک ماهه دادم الان دو ماه شده طرف نرفته تعویض پلاک کنه ، پلاک به نام من هست میترسم خلافی چیزی کنه برام مشکل پیش بیاد نه قولنامه دارم وکالت یک ماهه رو گم کردم طرف میگه هر کاری دوست داری بکن لطف کنین راهنمایی کنین چکار کنم کجا برم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دفترخانه وکالت نامه را پرینت بگیرید و
دادخواست الزام به فک پلاک علیه خریدار تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا برای ایشان اظهارنامه بفرستید که بعداً تواند ادعایی داشته باشد دوم وکالت نامه را از دفترخانه تشریف ببرید و مجدد بگیرید و در آخر شکایت توقیف و فک پلاک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به دفترخانه مراجعه و درخواست وکالتنامه را نمایید
و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید
یا