مشاوره حقوقی رایگان - بیماری در حین خدمت سربازی

سلام: من 28سالمه که اردیبهشت 97 به آموزشی رفتم به محض اتمام آموزشی دچار بیماری ضعف مفاصل و عفونت قلب شدم و ماهها بستری شدم بعد که کمی بهتر شدم به یگان رفتم که در کلانتری افتادم و با اینکه معاف از رزم بودم منو به گشت فرستادن که دچار تیرخوردگی دست راستم شدم که کمیسیون 140برام جانبازی زدن آیا میتونم پرونده بیماری خودمو به کمیسیون تعیین درصد ارایه بدم و آیا میتونم از فرمانده خودم شکایت کنم که منو با اینکه معاف از رزم بودم به گشت فرستاده شکایت کنم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام حکم به نفع شما بوده و تائید شده است و تجدید نظر خواهی سپاه رد شده است، پس حکم به نفع شما تائید و قطعی شده است