مشاوره حقوقی رایگان - غیبت غیر موجه در آموزش و پرورش

بخاطر غیبت غیرموجه در آموزش و پرورش چندبار انفصال موقت میشوی؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره حقوقی آموزش و پرورش پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربرگرامي ؛مستخدمین دولتی موظفند در ساعات تعیین شده و در اوقات اداری در محل کار خود حضور یافته و به انجام وظایف محوله بپردازند در غیر اینصورت غایب شناخته شده و به استناد بند 29 ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات اداری غیبت آنان تخلف اداری محسوب می گردد که در هیات رسیدگی به تخلفات اداری سازمان ذیربط مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. لکن غیبتی به عنوان تخلف اداری محسوب می‌شود که غیر موجه باشد و غیبت موجه تخلف اداری تلقی نمی گردد غیبت موجه طبق بند ژ ماده 124 قانون استخدام کشوری مصوب 1345 وضع مستخدمی است که به عللی خارج از حدود قدرت و اختیار خود نتوانسته است در محل خدمت حاضر شود و موجه بودن عضو طبق تبصره ماده 65 این قانون محرز شده باشد. طبق تبصره ماده 65 قانون استخدام کشوری هرگاه مستخدم مدعی شود به عللی که خارج از حدود قدرت و اختیار او بوده نتوانسته است در محل خدمت حاضر شود و یا عدم حضور خود را اطلاع دهد و این ادعای او مورد قبول مراجع ذیصلاح و هیات رسیدگی به تخلفات اداری قرار گیرد به خدمت مراجعه و حقوق مدت غیبت به وی پرداخت خواهد شد و اگر پست سازمانی او به دیگری داده شده باشد آماده به خدمت شده با مستخدم آماده به خدمت رفتار می‌شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به ایین نامه کمیته انضباطی دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بستگی به قوانین و مقررات استخدامی آموزش و پرورش دارد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از آموزش و پرورش پیگیری کنید