مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن اثاث یک خانه در فضای مشاعی زیرزمین بدون اجازه سایر مالکان

یکی از مالکین خانه ما که پنج واحد دارد خانه اش را اجاره داده ولی خودش اثاث یک خانه را در زیرزمین مشاعی خانه مدت دو سال است که گذاشته و به اعتراضات ما هم اهمیت نمی دهد. آیا این عمل قابل پیگرد است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در مشاعات دخل و تصرف غیرقانونی و بدون رضایت مالکین دیگر دارد قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر همکاری مشام می باشد میتوانید شکایت کسی هم قسمت مشاع را بدون رضایت سایرین تصاحب کند

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
تحت عنوان رفع تصرف میتوانید از وی شکایت کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله با تقدیم دادخواست رفع مزاحمت و آنها از حق

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بدوا موضوع را دوستانه با ایشان در میان بگذارید و سپس تحت عنوان تصرف عدوانی از ایشان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تصرف عدوانی مشاعات و ممانعت از حق استفاده مشاعات را مطرح نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله ، ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تأمین دلیل نمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تامین دلیل و با شهادت شهود به عنوان مزاحمت از وی شکایت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام هرگونه استفاده ازمشاعات بایستی با اجازه سایرمالکین باشد،شمامیتوانیددادخواست رفع مزاحمت تقدیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله اجرت المثل ایام تصرف را می‌توان مطالبه کنید.