مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام
در کنار منزل ما یک اشپزخانه تهیه غذا است که بوی غذا و دود و صدای بسیار زیاد و ارتعاش ناشی از هواکش صنعتی خیلی برای ما مزاحمت ایجاد کرده با تو جه به اینکه به چند بار مراجعه به شهرداری تر تیب اثری داده نشده چگونه می توانم رفع مزا حمت کنم
ممنون از زحمت شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شما بعد از او خریدید و محل کسب وی تجاری است و از اتحادیه مجوز دارد فقط از طریق بهداشت میتوانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناس نظر دهد تا اگر باعث الودگی است تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه سلب آرامش و مزاحمت ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از باب مزاحمت میتوانید اقدام کنی به شهرداری ربطی پیدا نمی‌کند این جرم

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید شکایت مزاحمت مطرح نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شکایت مزاحمت مطرح نمایید با جلب نظر کارشناس که گواهی کند که مزاحمت دارد یا خیر و یا اینکه اصول و ضوابط بهداشتی رعایت شده است یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس بابت رفع مزاحمت شکایت کنید هر چند می توانید ابتدا از طریق اتحادیه نیز موضوع را پیگیری نماید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
از آشپزخانه تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

تحت عنوان مزاحمت میشه دعوی مطرح کنین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه مزاحمت علیه ایشان تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و سپس تحت عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی شکایت نمایید و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دادگستری بابت مزاحمت در استفاده از حق شکایت کیفری کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ارتباطی به شهرداری ندارد بعنوان ایجاد مزاحمت و تهدید بهداشت عمومی شکایت کنید در صورت لزوم به کارشناس ارجاع میگزدد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تحت عنوان سلب آسایش شکایت کنید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت رفع مزاحمت از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید بدوا تامین دلیل نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست اقدام علیه بهداشت عمومی را مطرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسرا و بهداشت شكايت نماييد