مشاوره حقوقی رایگان - ضمیمه کردن مدارک و ادله در پرونده

سلام امروز اس ام اس امد ، پرونده من ارجاع شد به شورای حل اختلاف ،
الان من قبل از تشکیل جلسه میتونم
ادله خودم مدارک ضمیمه پرونده کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید دید پرونده شما موضوعش چیست را برای صلح و سازش است گاهی صلاحیت رسیدگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در روز جلسه می توانید به همراه مدارک خود در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مدارک را ضمن یک لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله از طریق دفتر خدمات مستندات و لایحه دفاعیه خود را ارسال نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله از طریق دفاتر خدمات الکترونیک ارائه شود