مشاوره حقوقی رایگان - الزام انتقال سند و تعویض پلاک خودرو

سلام. من سه سال پیش یک دستگاه وانت مزدا 2000 مدل 1395 را به شخصی بصورت قولنامه ای فروختم چون خودرو نیاز به تعمیرات داشت مقرر شد تعمیرات انجام شود و بعد از چهل روز خریدار برای تعویض پلاک و انتقال سند با بنده هماهنگ کند و مقداری از مبلغ بیع معامله را نیز که مانده بود بپردازد. ولی با گذشت سه سال خبری از خریدار نیست. و پلاک و سند هنوز به نام من هست. چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

عدم انتقال سند توسط خریدار خودرو عدم تعویض پلاک توسط خریدار خودرو