مشاوره حقوقی رایگان - حوادث حین کار

باسلام. من پرستار هستم و در محوطه بیمارستان حین رفتن به سمت بخش مچ پام دچار پیچ خوردگی شد و دچار کشیدگی رباط تالو فیبولار و لب پر شدن استخوان قوزک پا شدم و مدت 1 ماه در اتل بود.بهم گفتن که چون محل کار اتفاق افتاده شامل حوادث حین کار میشه و بعضی ها میگن چون خودم دچار پیچ خوردگی مچ پا شدم شامل حالم نمیشه.و به قسمت بهداشت حرفه ای محل کار هم اطلاع دادم گفتن ک من داشتم با گوشی حرف میزدم در حالی ک فقط گوشی دستم بود و اصلا با گوشی حرف نمیزدم.خواستم بپرسم آیا شامل حالم میشه یا نه؟ممنون میشم جواب بدید.چوم با وجود فیزیوتراپی همچنان درد شدید در ناحیه مچ پا دارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حادثه حین کار محسوب میشود و دیه از طریق بیمه قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قصور و بی مقالاتی شما ثابت نشود بله

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بازرس اداره كار مراجعه فرماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی شامل حال شما می شود در صورت عدم همکاری می توانید از طریق دیوان محترم ادالت اداری پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون در حین کار بوده اولا به شما خسارت بیمه تعلق می گیرد ثانیا اگر معلول شوید خدای نکرده ، مستمری بگیر می شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مشمول شما می باشد و می توانید دیه دریافت کنید