مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

با عرض سلام بنده حواله خودرو پارس بصورت وکالتی خریده ام حالا یه نفر دیگه آمده میگه که حواله خودرو رو به من هم فروختن ولی وکالت محضری ندارم و قرارداد بصورت دست نویس بین ما بوده و حالا رفته روی ماشین حکم توقیف گرفته می خوام بدونم واقعا میشه حکم توقیف برای حواله خودرو گرفت ؟از صاحب حواله جویا شدم میگه اصلا من حواله رو نفروختم به این اقا ومشکل ما ربطی به این حواله نداره می خواستم بدون تکلیف من در این ماجرا چی میشه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فروش حواله خودرو قانونی نیست و در صورتی هم که طرفین اقدام به این نوع معاملات می کنند معمولا حتما از طریق وکالت نامه رسمی دفاتر اسناد رسمی باید اقدام کنند چرا که غیر این وکالت نامه فرد نمی تواند خودرو را از شرکت تحویل بگیرد
تحت عنوان طرح شکایت واهی و افترا از این شخص شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع نیاز به بررسی دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام توقیف به همین راحتی نمی باشد یک نفر یک کاغذ دستش بگیره و ماشین را توقیف کنه حتماً مدارک ایشان دال بر حقانیت خود دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

موضوع مشکوک به کلاهبرداری است خیر قابل خرید و فروش و توقیف نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حواله قابل خرید و فروش نیست فقط به صورت وکالتی امکان انتقال هست اگر ماشینتون توقیف شده علت دیگری دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ماشین را تحویل بگیر او باید شکایت کند که فروشنده باید به او پاسخ بدهد