مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید. میخاستم ببینم اگه چک به کسی بدیم فقط امضا شده باشه ولی شخص دیگه ازش استفاده کنه،اگه برگشت بخوره راهی هست واسه ثابت کردن بی گناهی

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، مسئول پرداخت هستید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نامفهوم است کسی مسئول است که چک را امضا میکند و صادر میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت چی قابل وصول است میان که صاحب آن دلیلی بر عدم مدیونیت خود داشته باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله شکایت سواستفاده از سفید امضا یا خیانت درامانت مطرح شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چک سفید امضاء باشد
می توانید با عنوان سوءاستفاده از سفید مهر و سفید امضاء شکایت کنید
در این صورت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و اگر کارشناس تشخیص بده سفید امضاء بود در این حکم به نفع شما خواهد بود.