مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند صیغه

سلام. من به خانمی پیام دادم از تلگرام ایشون گفتند خانه بگیر بیام صیغه بخونیم و ببینمت3500تومنم باید بهم بدی منم قبول کردم بدلایل مختلف من خونه نگرفتم و عذر خواهی کردم ایشون گفتن منو سرکار گذاشتید و طلب 3500 را کردن و گفتن آبروتو میبرم من از ترس آبروم 3500 را به ایشون دادم درست یه ربع بعد طلب 500 تومن پول کردن من گفتم ندارم و 240 تومن دوباره از من گرفت دوباره چند دقیقه بعد طلب 50 تومن شارژ کردن و گفتن میدمت به اطلاعات و بهت چندتا جرم میبندم من از پیاماش اسکرین شات گرفتم الان دوباره طلب 250 تومن پول کردن میخواستم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین عباسی

جناب آقای حسین عباسی :

سلام این مورد کلاهبرداری محسوب نمیشه ولی شما اگر رسید پرداخت پول رو دارید دادخواست مطالبه وجه کنید و همین حرفش تهدید محسوب میشه و برای تهدیدهم شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه وجه دهیدو بااسکرین شات برای تهدیدعلیه او شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید

و سپس شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

دادخواست مطالبه وجه بدهید.تحت عنوان تهدید نیز میتوانید شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص مبالغ پرداختی می توانید علیه ایشان دادخواست مطالبه تنظیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید به جرم تهدید از ایشان شکایت نمایید و دادخواست استرداد وجه مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نوعی اخاذی است و میتوانید بابت تهدید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
وبا عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع و تهدید و اخاذی شکایت کنید.
در صورت شکایت برای شما مشکلی پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت حساب را به ثبت برسانید.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقن به خیر
میتوانید به جرم تهدید و اخاذی از ایشان شکایت نمایید.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
باسلام اخاذی است ومی توانید شکایت نمایید یا بابت پرداختی ها دادخواست مطا لبه وجه دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت تحصیل از طریق نامشروع مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد وجه مطرح کنید و بابت تهدید ها شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اقدام ایشان اخاذی است و بنوعی با زورگویی و هتک حیثیت شما رو تهدید
می نمایند
از طریق دفاتر خدمات الکیتورنیک قضایی شکایت کیفری خود را ثبت و پیگیری نمایید و همچنین با استناد به فیشهای واریزی و اسکرین شات ها وجوه واریزی خود را مطالبه و مسترد نمایید .

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
موضوع کلاهبرداری نیست اما میتوانید در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه بدهید
و بابت تهدید هم از ایشان شکایت کیفری مطرح نمایید.و اسکیرین شات پیامک‌های ایشون رو حتماً نگه دارید و به دادگاه ارائه دهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تحت عنوان اخاذي قابل شكايت است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام میتوانید با توجه به واریزی ها دادخواست مطالبه وجه دهید. واریزی اول چون با رضایت شما بود وصف کیفری ندارد فقط شامل واریزی هایی می‌شود که پس از تهدید صورت گرفته.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام
کاربر گرامی تحت عنوان تهدید مستند اسکرین شات ها طرح شکایت نمایید یا به استناد فیش ها دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

به جرم اخاذي از ايشان شكايت كنيد و ديگر پولي به ايشان پرداخت نكنيد اين يك نوع كاسبي هست براي اين افراد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این شگرد کلاهبرداری است و از این مبالغ استفاده میکنند ولی شما می توانید شکایت نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما تن به خواسته های ایشون ندهید. چون جرمی مرتکب نشده اید و ایشان کار نمیتواند علیه شما انجام دهد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام ایشان قصد اخاذی دارد و نمیتوانند از شما ادعا یا شکایتی نماید