مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر

با سلام. ملکی رو برای مشارکت در ساخت دادیم سازنده چند ماه تاخیر داشته و اصلا زیر بار پرداخت خسارت نمیره میخواستم بدونم چقدر زمان می‌بره برای شکایت و چقدر هزینه دادرسی هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به میزان خسارت دارد .باید ابتدا تامین دلیل کنید تا براورد کارشناسی شود . سپس دادخواست دهید. برای هزینه دادرسی نیز میتوانید بدوا تقاضای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهید