مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از وزارت علوم به وزارت آموزش و پرورش

باسلام. بنده کارمند پیمانی وزارت علوم در دانشگاه تبریز هستم.استخدامی 1401. آیا می توانم به وزارت آموزش و پرورش انتقالی بگیرم؟ اگر بله به چه صورت؟ ممنون

پاسخ ها :

انتقالی از وزارت علوم به وزارت آموزش و پرورش انتقالی برون سازمانی انتقالی شغلی انتقالی