مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

من در دادگاه باتوجه به درخواست خانمم مبنی بر طلاق توافقی مراجعه نمودم قرار بود ایشان مهریه عندالاستطاعه خود را با توجه عدم توانایی بنده ببخشد لیکن در دادگاه تقاضای بخشی از مهریه خود راداد . با توجه به رای دادگاه بنده می توانم بعد از داده آن تعداد سکه در روز طلاق حاضر نشده و ایشان را طلاق ندهم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله طلاق حق شماست میتونید ایشان را طلاق ندهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر بخشیدن مهریه بابت طلاق باشد باید صورت جلسه شود و اعلام همه چیز به ماقبل خود برمیگردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رای دادگاه مطابق توافقات شما نیست می توانید از اجرای آن خودداری کنید..

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر در مقابل طلاق ان مقدار را بخشیده مراجعه نکنید توافقات از بین میرود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید در دفترخانه حاضر نشده و زوجه را طلاق ندهید مگر زوجه وکالت در
اجرای صیغه طلاق داشته باشد

و لازم نیست مهریه را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما طبق رأی طلاق می توانید اقدام کنید و اگر طلاق را ثبت نکنید توافقات طلاق از تباری ندارد.