مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت برای کوچه ای باعرض 4متر واقع در زمین روستایی

زمینی‌ به مساحت 354متر واقع در روستا و در کوچه ای به طول 8متر و عرض 4متر دارم و تبدیل کوچه به 6متر امکان‌پذیر نمی‌باشد،و درب ورودی زمین انتهای کوچه‌ و روبرو قرار دارد که بنابراین بر زمین همان عرض کوچه می‌شود و یک درب یا یک خانه هم رز انتهای کوچه و سمت راست قرار دارد،
تا چند طبقه مجوز ساخت به چنین زمینی تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دهیاری و بنیاد مسکن پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما حقوقی نمی باشد در صلاحیت شهرداریست میتوانیم مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از دهیار سوال کنید چون هر منطقه ای دستورالعمل خاص خودش را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بنیاد مسکن پروانه ساخت
و ضابطه ساخت را صادر خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد مسکن و شهرداری پیگیری نمایید