مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

باسلام. من با همسرم یک ماهه به مشکل خوردم و خانه مادرم بودم طلاهام همراهم بود 10 روز پیش برای رفتن ب مسافرت ب منزل اومدم تا لباس بردارم طلاهامو گذاشتم داخل کشو وقتی برگشتم ب محض ورود یه گوشواره بدل پیدا کردم نگران طلاها شدم و دیدم بلههه طلاها نیس. زنگ زدم 110 و گزارش دادم همسرم میگفت جز خودش و دوستش کسی نیامده و کار اونا نیس گوشواره رو هم گردن نمیگرفتن فرداش گفت دوستش دوست دخترش رو اورده و رفتن سراغ اون دختر کار اون نیس. چیز دیگه نمیگه حرف از شکایت میزنم جلوم وایمیسته میگه شکایت کنی میگم اونا هم ازت شکایت کنن. یا حرفی میزنم میگه خودت برداشتی فیلم بازی میکنی. حاضر شد پول بده برم طلا بخرم ولی میگه حرف شکایت نزنم و بیخیال باشم. خودشم خیلی بیخیاله دو روز تموم نه خواب داشتم نه خوراک فقط گریه بود ولی اون کاملا بی اهمیت بود .... من بخوام بدون شکایت پیگیری کنم باید چیکار کنم؟؟؟؟ میخوام اون متوجه نشه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام هرگونه اقدام قانونی نیاز به شکایت دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که سوال حقوقی دارید و قصد شکایت دارید سالتون و مجدداً روشن بیان نمایید در صورت توافقات می‌تواند شخصاً اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما حتما شکایت نمایید و توسط پلیس آگاهی مشخص خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت بدون مدرك و بدون اطلاع متهم اقدامي ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با استفاده از صورتجلسه پلیس 110 شکوائیه سرقت تنظیم نمایید البته باید در نظر داشته باشید دلایل و مدارک مستند ادعای شما باید قوی باشد چرا که در صورت عدم اثبات احتمال اینکه همسرتان از شما تحت عنوان افترا شکایت کند وجود دارد