مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی کفالت مادر بزرگ

سلام وقتتون بخیر ببخشید من تک پسرم و تنها نوه پسر پسری هستم،پدر و مادرم از هم جدا شدن و پدربزرگم اعتیاد داشته و حدود دو سال و چند ماهه که گم شده و مادربزرگم مشکلات فشار خون و خرجی داره و چون پسرانش کارگرن از پس هزینه مادربزرگم برنمیان و من از ایشون نگهداری میکنم و خرجشو میدم دادگاه به من حکم الزام به انفاق داده آیا شرایط معافیت دارم و میتونم معاف بشم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معافیت و کفالت مواردی خاص است که باید پیگیری و رسیدگی خاص میطلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به صدور حکم دادگاه مبنی بر الزام به اتفاق ، ممکن است معافیت کفالت مادربزرگ شامل شما بشود البته اگر غیبت نداشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظام وظیفه پیگیری کنید
به نظر بنده امکانپذیر نیست