مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی الزام به انفاق

سلام من مادربزرگم فشار خون داره و پسرانش کارگرن و از پیشش رفتن و نمیتونن خرجشو بدن و ازش مراقبت کن پدر بزرگم هم اعتیاد داشت و الان دوسال و چند ماهه گم شده من از دادگاه حکم الزام به انفاق دارم آیا میشه معاف شم؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بحث انفاق سلسله مراتب اقربا و نزدیکی رو باید رعایت کنن با وجود فرزند نوبت به نوه نمیرسه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تکفل مادربزرگ تان را برعهده گیرید تا معاف شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارکی که دارید درخواست دهید تا بررسی شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام باید کفالت ایشون را برعهده بگیرید که البته سلسله مراتب داره و در نهایت دادگاه بایذ موافقت کنه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر شرایط دیگر قانون خدمت وظیفه عمومی را داشته باشید بله و الا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر ممکن نیست.
می توانید از نظام وظیفه پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرم هاي كفالت را تكميل نماييد
با اثبات موضوع شايد موافقت گردد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که شما تمکن مالی ندارید بله می توانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام آرا دادگاه برای نظام وظیفه در زمینه معافیت الزام آور نیست هر چن بی تاثیر هم نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ احراز شرایط معافیت کفالت از دیگر مواردی است که مشمولان می توانند با استفاده از آن نسبت به انجام فرآیند معافیت خود اقدام کنند
در واقع می توان گفت که معافیت کفالت رایج ترین شیوه معافیت می باشد؛ اما با توجه به قوانین و مقررات خاص موجود، بهره مندی از این نوع معافیت تنها در صورت احراز شرایط عمومی و اختصاصی آن امکان پذیر است.
پدربزرگ فاقد فرزند و نیازمند مراقبت با تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی
پدربزرگ مشمول، هیچ فرزند دختر یا پسری نداشته باشد.
پدربزرگ فرد مشمول بنا بر رای شورای پزشکی وظیفه عمومی، توانایی اداره امور خود را نداشته باشد.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
درخواست معافیت به دلیل کفالت را به نظام وظیفه تقدیم نمایید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی باعنایت به توضیحات احتمال معافیت کم است به هرحال تقاضای خود را مطرح تا بررسی گردد