مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

من خانه را با قول نامه به نامه خانمم کردم ولی خودش با تعهدی که نوشته که خانه از شوهرم بوده و به نامه من کرده و حالا خانه رو به خودش واگذار کردم امضا با اثر انگشت هم زده آیا تعهدش درست است

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بدوا اعلام نمایید بابت چه امری چنین تعهدی گرفته شده تا راهنمایی دقیق تری صورت بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام احراز انتقال مالکیت ، بستگی به مفاد و کلمات اقرارنامه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه تنظیم شده باشد معتبر است