مشاوره حقوقی رایگان - متهم به تهدید

باسلام مدت چندماهی فردی همه جوره اذیت و آزار میرسوند نهایت ی روز که خونم ب جوش اومد با صدای بلند بهش گفتم بچه ی بابام نیستم اکه خواب رو ازتون نگیرم درصورتی که طرف اصلا از خونش بیرون نیومد ولی صدای منو ضبط کرده و با همون شکایت کرده و دوتا شاهد زن برده. میشه راهنمایی کنید که من محکوم میشم یا نه؟اگه آره سزاش چیه؟ و اینکه اگه محکوم بشم سو پیشینه میشه یا نه؟
ممنون میشم از پاسختون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف عنصر قانونی جرم تهدید مهیا نشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که انکار کنید با صدای ضبط شده موضوع قابل اثبات نیست

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل نیست اما اماره محسوب میشه و دو شاهد زن هم دلیل نیست اما اماره محسوب میشه و ممکنه باعث علم قاضی بشه
شما هم چنانچه شاهدی دارید مبنی بر اینکه ایشان شما را اذیت و آزار کرده به دادگاه دو شاهد مرد معرفی کنید و حکم دادگاه قابل پیش بینی نیست.
اما به طور کلی تهدید یک جرم مطلق است و صرف تهدید حتی اگر دروغ باشد یا عملی نشود یا .... جرم محسوب میشود
بنابراین هیچ گاه هیچ کس را تهدید به هیچ چیز نکنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت تهدید میتواند اقدام کنید ولی دلایل اثبات وی کافی نیست

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با عنایت به اظهارات شما اگر دادگاه با شهادت شهود وصدای ضبط شده واظهارات طرفین به علم برسد می تواند شمارا محکوم نماید ومجازات آن بر اساس قانون کاهش حبس تعزیری 1ماه الی 1سال خواهدبود در صورت عدم سابقه یک ماه خواهد بود که البته دادگاه می تواند تعلیق نماید یا به جریمه تبدیل کند.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای اثبات جرم نیاز به دلایل قانونی هست و صرف صدای ضبط شده دلیل نیست بلکه اماره هست و دو نفر شهود زن نیز کافی برای اثبات جرم نیست بنابراین با توجه به فقدان دلایل و ادله کافی شکایت ایشان رد می شود.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر همین یک جمله باشه معمولا دادگاه ها به دیده اغماض نگاه می‌کنند هر چند رویه هردادگاهی متفاوت است بستگی به شهادت شهود دارن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور حکم بستگی به مستندات و دلایل و دفاعیات شما در جلسه دادرسی خواهد داشت

و مجازات جرم تهدید ، حبس میباشد

و اگر سؤ نیت شما احراز نگردد تبرئه خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صدا اماره است در کنار سایر دلائل مثل شهادت شهود قبول میشود شما صدا را انکار کنید و در مقابل به شهادت شهود خود استناد و شهود وی را جرح کنید.در نهایت اگر سوء‌سابقه نداشته باشید جزای نقدی است و سوء‌پیشینه محسوب نمی شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

محكوم مي شويد
عذرخواهي نماييد و جلب رضايت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صدای ضبط شده را قبول نکنید اگر ایشان نیز نسبت به شما مرتکب جرم شده است شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
احتمال محکومیت وجود دارد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء پیشینه نمی شود
با توجه به موارد مذبور جرم سنگینی برای شما در نظر گرفته نمی شود به شرط اینکه بتوانید از خودتان دفاع نمایید در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا صدای مزبور را انکار نمایید و شهادت دو زن دلیل محسوب نمی گردد.
در صورت صدور حکم محکومیت مجازات حبس که عموما به مجازات جایگزین حبس تبدیل و یا تعلیق میگردد و سوسابقه نمی گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با سلام
صدای ضبط شده دلیل نیست اما اماره محسوب میشه و دو شاهد زن هم دلیل نیست اما اماره محسوب میشه و ممکنه باعث علم قاضی بشه
شما هم چنانچه شاهدی دارید مبنی بر اینکه ایشان شما را اذیت و آزار کرده به دادگاه دو شاهد مرد معرفی کنید و حکم دادگاه قابل پیش بینی نیست.
اما به طور کلی تهدید یک جرم مطلق است و صرف تهدید حتی اگر دروغ باشد یا عملی نشود یا .... جرم محسوب میشود
بنابراین هیچ گاه هیچ کس را تهدید به هیچ چیز نکنید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خیر. صرف صدای ضبط شده دلیل محکومیت نیست و ضمن اینکه مطلب عنوان شده توسط شما عنوان مجرمانه ندارد