مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت

اگر سیم کارت خودت را به اسم کسی انتقال دهی وبازم به نام خودت انتقال دهی پرینتها می پرن

پاسخ ها :

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما پرینت پس از مدت مشخصی از بین خواهد رفت و ارتباطی به انتقال ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر پرینت شش ماه گذشته قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پرینت شش ماه گذشته قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی فقط به دستور مرجع قضایی پرینت امکان دارد

زينب  زالي

زينب زالي :

خیر باقی می ماند تا مدت مشخصی

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرف انتقال موجب حذف سوابق نمی گردد و شرکت مخابرات و سایر ارگان ها موظف به نگهداری اطلاعات تا 6هستند و بعد از ان حذف می گردد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

پرینت تماس های خروجی از سیم کارت در زمانی که به نام شما بوده است تا یکسال قابل دریافت است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است. |

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر تا شش ماه گذشته قابل استعلام است با دستور مقام قضایی امکان پذیر است