مشاوره حقوقی رایگان - مرتبط بودن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای استخدام

سلام وققتون بخیر باشه.
من ارشد مدیریت بازرگانی دارم.
ارشدم رو ناپیوسته گرفتم یعنی مدرک کارشناسی و ارشدم مرتبط نیست.
الان اکثر استخدامی ا ذکر کردن ک باید رشته کارشناسی و ارشد مرتبط باشه نمونه ش همین استخدامی بانک ملت
شما اطلاع ازین موضوع ندارید ک برای استخدامی ای ک گفته رشته ارشد و کارشناسی مرتبط باشه اصلا مهمه ک کارشناسی رو قبل ارشد یا بعد ارشد گرفته باشی؟
منظورم اینه من الان کارشناسی ناپیوسته رو بگیرم میتونم با مدرک ارشدم برا استخدامیایی ک میگن کارشناسی و ارشد مرتبط باشه شرکت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید آیین نامه استخدامی ارگان مربوطه بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر اداره ای که بگه برای استخدام کارشناسی و ارشد باید مرتبط باشند باید مرتبط باشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
خیر نمی توانید ، برای استخدامی مطابق آئین نامه سازمان مربوطه اقدام می شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر تقدم و تاخر مدارک اصولا تاثیرگذار نمی باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اغلب نيازمند يكساني مدارك است