مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه بیکاری

با سلام بنده بیمه بیکاری میگرفتم ولی یکبار بازرس آمده و من نبودم بیمه منو قطع کردند به بیمه مراجعه کرده ام و علت حضور نداشتن رو بیان کردم و درخواست بازررسی مجدد کردم ولی الان دو ماه هستش که من منتظر بازرس و دریافت حقوق میباشم ولی بازرس نمیاد چیکار کنم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مجددا از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از اداره بیمه مربوطه پیگیری نمایید و یا از طریق دیوان طرح شکایت کنید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما باید به اداره مذکور مراجعه و خواستار پیگیری بازدید شوید

یک وکیل :

با سلام
به اداره کار مراجعه و کتباً تقاضای مراجعه بازرس نمایید. دقت نمایید تقاضای شما ثبت دبیرخانه شود.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

از اداره مربوطه پیگیزی کنید منتظر مراجعه مجدد بازرس بیمه باشید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سوال حقوقی نیست و جوابها تعارض دارند چرا که دوستان آگاهی در اینخصوص ندارند بنابراین شما کاربر محترم به شعبه مربوطه مراجعه کنید نتیجه نگرفتید به دیوان عدالت اداری باید خواسته ی خود رو مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق بیمه تشکیل پرونده و پیگیری کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید منتظر بمانید یا پیگیر باشید

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

با سلام به تامین اجتماعی مراجعه کنید.