مشاوره حقوقی رایگان - رهن خانه

با سلام، من خانه ای در محدوده میدان فردوسی رهن کردم و به دلیل اجاره بالا سه نفر از دوستانم با من شریک شدن ولی قرارداد به اسم من است و مالک و املاک مشاور هیچگونه مخالفتی نداشتند. بعد از گذشت یک ماه مدیر ساختمان اعتراض کرده که دختر مجرد نباید تعدادشون از سه نفر بیشتر شود و یکی از شما باید برود یا اینکه شارژ ساختمان ماهی 500 هزار تومان بپردازید، من باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مدیر ساختمان حق دخالت در قرارداد اجاره ، تعداد مستاجرین و مسایل مربوطه را ندارد . تعیین حق شارژ هم بر اساس ضوابط هست.