مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن و الزام به تنظیم سند

سلام وقت بخیر
سال86برای خانه های روستایی سندصادرشدوتمامی امورات صدورسندروشوراکه همسایه همجوارما بوده عهده دارشده و درحین انجام امورات صدورسندجابجایی مدارک روانجام داده که سند منزل خودشوبنام همسرش و سن منزل مارومیزنه بنام خودش وبعد3سال دررهن شرکت می‌زاره وبعد9ماه ازضمانت بودن ما اطلاع پیدا میکنیم که درمبلغ 30میلیون تومان ازبردن جنس از شرکت ممانعت میشه وماهم شکایت تنظیم میکنیم وبعدچندین سال رأی فک رهن والزام به فک رهن رو گرفتیم که بایدهم شرکت و هم آقای شورافک رهن کنن.خواستم بدونم درصورت استنکاف ورزیدن از اجرای رأی چی پیش میاد ؟ومبلغ30میلیون تومان همان مبلغ هست یابروزمحاسبه میشه؟
ضمنأطرف ثبتی دست نوشته داده که منزل متعلق به ماهست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و برای محکوم علیه ابلاغ شود
و محکوم علیه مکلف است که ظرف 10 روز رای را اجرا نماید و مبلغ محکوم به را پرداخت نماید
و در صورت عدم پرداخت ، شما میتوانید درخواست توقیف حساب های بانکی و اموال محکوم علیه را نمایید و