مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک رهن بانک

باعرض سلام و ادب و احترام، یک واحد آپارتمان خریده ام و در متن مبایعه نامه سازنده متعهد به فک رهن و تنظیم سند در تاریخ 1398/02/30 بوده و حاضر نشده و بنده مجبور به دریافت گواهی عدم حضور شده ام بعد یک ماه متوجه شده ام ملک فوق قبل از خرید از طریق بانک توقیف و اجرای ثبت صادر شده و مورد ارزیابی کارشناسی دادگستری نیز قرا گرفته، لذا آیا بنده می توانم به جرم کلاهبرداری شکایت کنم با اینکه خودش هنگام فروش ملک می دانسته اجرا صادر شده، لطفا جهت نوع شکایت بنده را راهنمایی فرمایند از لطفتان ممنونم.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به اتهام کلاهبرداری نمی توانید طرح دعوی کنید ولی الزام وی به فک رهن را می توانید بخواهید