مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت و مسدودی حساب ضامن

من ضامن کسی شدم که از مهر اقتصاد وام گرفته است. 60% اقساط را داده 13 قسط عقب افتاده داره و هرماه اقساط را با جریمه پرداخت میکنه . کل معوقاتش تا الان 5.5 میلیون تومان هست .
بنده چک بانک ملی دادم. گواهی کسر از حقوق هم ندادم. یکسال پیش چک بنده را برگشت زدن
الان بانک تهدید به بستن حسابها میکنه
آیا اصلا میتوانه همه حسابهای بنده را مسدود کنه و یا فقط حساب بانک ملی را که چک دادم میتوانه؟
با چه پروسه ای میتوانه حسابهای بنده در بانک های پاسارگاد و سینا را مسدود کنه ؟
راسا میتوانه اینکار را بکنه ؟ یا فرآیند زمانبری دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. مطابق قانون جدید چک ، کلیه حسابهای صادر کننده چک بلا محل توقیف میشود.