مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین

سلام وقت بخیر زمینی در شهرستان داریم سه دانگ بنام پدر عمو و عمه هایم است به صورت تک برگ جدید سه دانگ دیگر بنام شخص دیگری است که از ایشون هیچ خبر یا ادرسی نیست و ایشون فوت کردن و ورثه ای هم ندارن هم نمیدونیم حالا چیکار باید کنیم اون سه دانگ دیگه بتونیم بخریم و سند بنام بگیریم کجا باید مراجعه کنیم تا بتوانیم بسازیم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بدوا بهاداره ثبت مراجعه فرمایید و سپس از طریق دستور فروش مجوز قانونی فروش ملک را از دادگاه بگیرید