مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من خانومی 50ساله هستم که یه ماشین دارم یک روز که من در خانه نبودم پسرم ماشینو سوار میشه و میره و همان روز یه سرقت انجام داده بعد از چند روز از اگاهی با من تماس گرفتن و من رفتم اگاهی که گفتن با ماشینت سرقت شده و من هم رفتم رضایت شاکی رو گرفتم هم از ماشینم هم از دست پسرم ولی الان بازپرس ماشینمو ازاد نمیکنه میگه باید پسرتو بیاری پسرمم از خونه فرار کرده باید چه کار کنم تا ماشینمو ازاد کنم لطفا راهنمایم کنید ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بازپرس یادادیاربایدتازمانیکه پرونده نزدشان جریان داره بنابه درخواست شما واحراز یکسری شرایط دستوررفع توقیف صادرکنند والا بایدصبرکنید تاتکلیف پرونده تون مشخص شه ولی اگر پرونده منع تعقیب صادرشود رفع توقیف میگردد