مشاوره حقوقی رایگان - ندادن رهن و اجاره

با سلام بنده یک واحد آپارتمان از یک نفر رهن کرده و برای سال دوم تمدید کردم الان که میخواهم تخلیه کنم متوجه شدم آپارتمان مال شریک این شخص بوده که با اجازه اون این رو به من رهن داده و الان پول من رو امروز و فردا میکند و شریک اون شخص هم الان میگوید خانه مال منه باید خالی کنی در صورتی که این صاحبخانه اصلی تو این دو سال خبر داشته من اونجا سکونت داشته ام و تا الان چیزی به من نگفته بود بنده شاهد هم دارم برای دادگاه که ایشون گفته خونه رو رهن بده آیا میتواند حکم تخلیه من رو بگیرد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" تخلیه خیر . شما تا پول رهن مورد اجاره را نگرفته اید ، مورد اجاره را تخلیه نکن . صرفاً مؤجر حق تخلیه دارد آنهم با پرداخت پول رهن مورد اجاره .

پرسشگر :

ممنون از جواب شما ولی کسی که خونه رو به من داده الان معلوم شده هیچ وکالت محضری نداشته خونه رو به من رهن بده فقط وکالت لفظی بین دو شریک بوده که الان شریک اصلی زیر بار نمیرود و میخواهد شکایت کند و حکم تخلیه رو بگیرد

یک وکیل

سلام" پاسخ سوال دوم : شما با سمت موجرتان کاری نداشته باشید . در هر حال شما مستحق دریافت پول رهن خانه از دریافت کننده هستید و برای مالک اصلی امکان تخلیه وجود نخواهد داشت مگر دعوی خلع ید آنهم با دارا بودن سند مالکیت رسمی .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر در منزل سکونت داشته باشید باید اجاره بدهید ولیکن تخلیه ننمایید تا ودیعه خود را دریافت کنید و تخلیه از ناحیه موجر نیز منوط به واریز ودیعه به حساب سپرده دادگستری خواهد بود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرشریک باشدایشان هم حکم صاحبخانه وموجرراداردپس از اخذودیعه تخلیه نمایید.موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافق هستم