مشاوره حقوقی رایگان - مشخص کردن هویت پدر

باسلام : بنده و خواهر بزرگترم زمانی که نه و یازده سال داشتیم برایمان شناسنامه گرفتند. به دلیل جدایی والدین حضانت با پدر مادرم بود. در ضمن در شناسنامه ما دو نفر پدر را مرحوم و با نامی ساختگی ثبت کردند انهم به استناد اسنادی که ارایه داده بودند. پس از فوت مادرمان در بین مدارکش مدارکی دال بر زنده بودن پدرمان در زمان دریافت شناسنامه ها یافتیم.
با جستجوی زیاد نام و فامیل او را پیدا کردیم و متوجه شدیم ایشان دوباره ازدواج کرده و پسری در امریکا دارد ( البته پدرمان هم متاسفانه فوت کرده بود ولی محل دفن او در بهشت زهرا را پیدا کردیم ) با فرستادن ایمیلی برای پسرش ماجرا را برایش شرح دادیم و درخواست ازمایش دی.ان.ای کردیم ولی او اصلا پاسخ نداد. با توجه به اینکه محل دفن پدرمان در بهشت زهرای تهران مشخص است ایا میتوان از دادگاه درخواست نمونه گیری کرد؟ در صورت مثبت بودن ازمایش دی.ان.ای تکلیف وراثت ما دونفر چه میشود. نکته دیگر اینکه خاله ما که حدود نود سال دارد و در امریکا زندگی میکند کاملا به این مساله اشراف دارد هم چنین دایی مان که او هم هشتاد و چهار ساله است میتواند در مورد پدر ما شهادت دهد. دیگر اینکه ما میخواهیم از پدرمان به دلیل وارد اوردن خسارات بسیار سنگین معنوی و مادی به ما دو نفر از وی شکایت کنیم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

دادخواست اثبات نسب به طرفیت سایر وراث متوفی