مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال مسروقه

سلام بنده یک عدد گوشی از یک کارتن موبایل برداشتم جدای از اینکه کارم بسیار اشتباه بوده و خودم میدونم این گوشی رجیستر نشده بود و غیر قانونی(یعنی تو سامانه همتا ثبت نشده و انتن نمیگیره) من این گوشیرو فروختم بعد طرف سیم کارت گذاشت روش و صاحبش شکایت کرد ازاونجا که من فروشنده بودم از من شکایت شده قیمت گوشی نوش 16 تومنه ولی چون این کارکردست و رجیستر نشدست و صفحش عوض شده 7 تومن یا 8 تومن قیمت میخوره! بعد الان من میخواستم رضایت طرفو جلب کنم میکه 50 میلیون واریز کن!!! ولی خودش اعلام کرده قیمت گوشی من 16 تومنه!
سوال اول اینه که من میتونم اونجا بگم قیمت گوشی رو زیاد گفتن و رجیستر نشدن این گوشی روبگم که قیمتش این نیست که اعلام کرده؟
سوال دوم اینه که من سابقه ندارم مجازاتش چیه ؟ چجوریه ؟ و ایا میتونم با مبلغ جزا رو بخرم و همونجا ازاد شم؟
سوال 3 اینه که طرف میگه 50 میلیون میخوام ! ولی اون کسی که بهش فروختم میگه گوشی رو پس میفرستم واسه صاحبش ولی به من میگه من گوشی رو نمیخوام و 50 تومن پول میخوام!؟ ادرس هم نمیده برای اون طرف که ارسال کنه باپست برای ایشون !من باید چیکار کنم
لطفادقیق راهنمایی کنید من دقیق بدونم چیکار کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اتهام سرقت و فروش مال غیر مطرح شده این دفاع اثری ندارد. باید رضایت شاکی اخذ شود