مشاوره حقوقی رایگان - برداشت پول از کارت دیگری

باسلام آیا شخصی میتواند با در دست داشتن کارت عابر بانک شخص دیگری به بانک ... مراجعه کند و در شعبه از سیستم PINPAD اقدام به انتقال پول به مبالغ 15میلیون حساب خود و دیگران انجام دهد درضمن هیچگونه وکالتی هم در کار نبوده

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صورت داشتن اطلاعات دسترسي

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با داشتن مشخصات لازم بله از شعبه پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال حقوقی نیست احتمالا احراز هویت میشود بهتراز بانک جویا شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی تواند سرخود این اقدام را انجام دهد مگر اینکه از صاحب حساب وکالت کاری داشته باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، نیازمند ارائه مدارک هویتی است .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اگر انجام شده باشد با تبانی کارمند بانک بوده و کارمند بانک مرتکب جرم خیانت در امانت شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا سرقت محسوب می شود مگر مرتکب وکالت شفاهی یا اذن در برداشت رل ثابت نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق بانک مربوطه پیگیری کنید