مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جواز کسب

بنده زمینی به مساحت 530 با سند تک برگ و ششدانگ خریداری نمودم. حدود 110 متر زمین داخل بافت و الباقی خارج بافت طرح هادی میباشد
درحال حاضر بنیاد با درخواست پروانه ساخت مخالفت میکند . همچنین درخواست الحاق به بافت را هم به استناد اینکه سند در چند سال اخیر نقل و انتقال داشته مخالفت میکند
از زمان طرح هادی روستا هم بیش از 11 سال گذشته.
درحال حاضر ایا میتوانم از طریق دیوان نتیجه ای بگیرم یا خیر ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان می توانید پیگیری نمایید
نتیجه قابل پیش بینی نیست متاسفانه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این حق برای شما وجود دارد که از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید اما نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد