مشاوره حقوقی رایگان - آیا حفاری نفت ، مشاغل سخت حساب میشود

با سلام
من 20 سال در دکل های حفاری نفت در خشکی با شرکتهای خصوصی کار میکنم آیا میتوانم بازنشسته شوم با حقوق کامل؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از کارگزینی اداره متبوع پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کمیته تشخیص سختی کار در بیمه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شغل شما جز مشاغل سخت و زیان آور باشید بله میتوانید درخواست بازنشستگی را نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام تشخیص و تعیین مشاغل سخت و زیان آور و نحوه تشخیص فرسایش جسمی و روحی بیمه شده پس از بررسی سوابق ، انجام بازدید، و بررسی شرایط و محیط کار توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بازرسان کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با تایید توسط کمیته های استانی مشاغل سخت و زیان آور می باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای این که شغل مذبور جزو مشاغل سخت به حساب بیاید باید در کمیسیون مشاغل سخت مورد برسی قرار بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اداره کار شغل شما را سخت وزیان اور تشخیص داده باشه بلی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر جزو مشاغل سخت است و 20 سال متوالی بله

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از اداره کار پیگیری نمایید .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بستگی به قرارداد شما دارد و اینکه آیا بیمه برای شما رد می شود یا نه.اگر بیمه رد می شود شامل بازنشستگی می شوید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی به قرارداد و آئین‌نامه داخلی دارد، اما بعید میدونم 20 سال برای بازنشستگی کافی باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از ارگان مربوطه سوال نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تشخیص و تطبیق مشاغل سخت و زیان آور براساس ضوابط وسیاست گذاریهای شورای عالی حفاظت فنی ومقررات مربوط به آنهاست. بدین منظور کمیته های بدوی و تجدیدنظر استانی تشکیل میگردد.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به اداره تامین اجتماعی مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شرایط و اوضاع و احوال کاری شما دارد و 20 سال متوالی مشغول باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از کارگزینی اداره متبوع پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حز مشاغل سخت وزیان اور باشد بدون شرط سنی بله